You are currently viewing Ben’s® Max Tick & Insect Repellent – Maksimaalne kaitse igale seiklusele

Ben’s® Max Tick & Insect Repellent – Maksimaalne kaitse igale seiklusele

Iga seikluse puhul on oluline kaitsta end ja oma perekonda haigustekandvate putukate eest. Just selleks ongi Ben’s® Max Tick & Insect Repellent loodud. See reisimõõdus pumbaga spreipudel pakub mugavust ja tõhusust ning on hädavajalik kaaslane igale väljasõidule. Selle võimsa valemiga, milles sisaldub 50% DEETi, saate ülima kaitse puukide, sääskede, chiggerite, hammustavate kärbeste ja no-see-um’i putukate vastu. Hüvasti sügelevad putukahammustused – nüüd saate nautida õuesviibimist täiel rinnal.

Tõestatud kaitse haigustekandvate putukate vastu

Ben’s® Max Tick & Insect Repellent on spetsiaalselt välja töötatud, et tõrjuda haigustekandvaid putukaid, mis ohustavad teie tervist. Puugid ja sääsed on teadaolevalt mitmete haiguste kandjad, sealhulgas Lyme’i tõbi, Zika viirus, Lääne-Niili viirus ja dengue palavik. Selle putukatõrjevahendi kasutamisega loote tõkke enda ja nende putukate vahele, vähendades oluliselt nakatumise riski. Oma perekonna heaolu kaitsemine pole kunagi olnud nii lihtne.

Tõrjub laias valikus putukaid

Lisaks puukidele ja sääskedele tõrjub Ben’s® Max Tick & Insect Repellent tõhusalt ka teisi tüütuid putukaid. Olgu teie tegevuseks matkamine, telkimine, aiatööd või lihtsalt pikniku nautimine, võite kindel olla, et olete kaitstud erinevat tüüpi hammustavate putukate eest.

Mugav suurus reisimiseks

Ben’s® Max Tick & Insect Repellent 37 ml pumbaga spreipudel on loodud teie mugavuse silmas pidades. Selle kompaktne suurus teeb selle ideaalseks kaaslaseks igale seiklusele. Pange see rahulikult seljakotti, matkakotti või käsipagasisse, võtmata liiga palju ruumi. Olgu teie sihtpunktiks uued matkarajad või troopilised sihtkohad – see reisimõõdus putukatõrjevahend tagab, et olete alati valmis putukate vastu võitlema ja saate nautida ümbritsevat loodust.

Lihtne kasutada

Ben’s® Max Tick & Insect Repellenti kasutamine on imelihtne. Pumbaga spreidisain võimaldab putukatõrjevahendi kiiret ja ühtlast jaotamist nahale või riietele. Piisab õhukese kihina pihustamisest ja õrnast hõõrumisest, et tagada optimaalne kaitse. Selle kasutajasõbraliku meetodiga kulutate vähem aega putukatele muretsemisele ja rohkem aega suurepärases looduses nautimisele.

Ärge laske tüütutel putukatel rikkuda oma väljasõite ega ohustada oma heaolu. Võtke kaasa Ben’s® Max Tick & Insect Repellent igale seiklusele. Selle reisimõõdus pumbaga spreipudel pakub ülimat kaitset puukide, sääskede, hammustavate kärbeste ja muude putukate vastu. Olge kindel, et olete kaitstud haigustekandvate putukate eest, ning nautige vabadust avastada loodust kartmata. Olgu teie seiklus siis adrenaliinirohke ekspeditsioon või aja veetmine oma koduaias, olgu Ben’s® teie usaldusväärne putukatõrjevahend. Olge hammustustest prii ja sukelduge täielikult väljasõitude rõõmudesse.

Leave a Reply